Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 5849

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%
Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 889

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 03 cze 2026, 21:41

sci pisze:
03 cze 2026, 20:54
Vlaho odpada, Kolo też niepewny, Mateta pewnie pójdzie gdzie indziej, więc plan D przed nami. Do planu L jak Lukaku już niedaleko
I żebyś się nie zdziwił.

Awatar użytkownika
Sh00t
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 227
Kibicuję: Juventus

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 03 cze 2026, 23:59

Ciekawe czy Flaković zrobi w ogóle jakąś karierę jeszcze, czy po prostu pojeździ na fejmie, że miał sezon, gdzie strzelił +20 goli we Florencji i Juve wydało na niego majątek. Co gość był słaby to był. Nikt tutaj za nim nie zapłacze, nara mu 😀

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 04 cze 2026, 9:53

Sh00t pisze:
03 cze 2026, 23:59
Ciekawe czy Flaković zrobi w ogóle jakąś karierę jeszcze, czy po prostu pojeździ na fejmie, że miał sezon, gdzie strzelił +20 goli we Florencji i Juve wydało na niego majątek. Co gość był słaby to był. Nikt tutaj za nim nie zapłacze, nara mu 😀
Przy deficycie typowych 9 zobaczymy gdzie wyląduje. Kto będzie chciał spełnić jego wymagania finansowe.

Awatar użytkownika
Sh00t
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 04 cze 2026, 10:01

@PietroBosman
168 meczów - 68 bramek w naszych barwach. Nienajlepsze statystyki jak na ŚN. Jego jedna bramka kosztowała nas około 1,3 miliona euro zważywszy, że Flaković kosztował 85 baniek.

Można powiedzieć, że flop. A przyznam, że na początku myślałem, że będzie u nas topem. Jednakże głowa nie dojechała, skille też :smoke:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 cze 2026, 10:12

sci pisze:
Vlaho odpada, Kolo też niepewny, Mateta pewnie pójdzie gdzie indziej, więc plan D przed nami. Do planu L jak Lukaku już niedaleko
Trzeba na to patrzeć inaczej. Problemem nie jest to, że Lukaku mógłby być opcją L, tylko to, że Kolo Muani, Mateta czy Sørloth są twoja opcją A.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 981
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 04 cze 2026, 10:19

Ciekawe, ciekawe :D

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 04 cze 2026, 10:22

Sh00t pisze:
04 cze 2026, 10:01
@PietroBosman
168 meczów - 68 bramek w naszych barwach. Nienajlepsze statystyki jak na ŚN. Jego jedna bramka kosztowała nas około 1,3 miliona euro zważywszy, że Flaković kosztował 85 baniek.

Można powiedzieć, że flop. A przyznam, że na początku myślałem, że będzie u nas topem. Jednakże głowa nie dojechała, skille też :smoke:
Ale ja nie podważam tezy, że Vlahovic nie podbił Turynu.
Berele Lewartow pisze:
04 cze 2026, 10:12
sci pisze:
Trzeba na to patrzeć inaczej. Problemem nie jest to, że Lukaku mógłby być opcją L, tylko to, że Kolo Muani, Mateta czy Sørloth są twoja opcją A.
A Twoja opcja A to...?

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 cze 2026, 11:28

Nie mam, ale wolałbym żeby był lepszy od tego, który odchodzi.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2825

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 04 cze 2026, 11:59

Vlaho pisze:
04 cze 2026, 11:28
Chcecie mi płacić tyle co Davidowi, a ja Davidem nie jestem
To zdanie ponoć przeważyło na fiasku negocjacji. Ja nie mam swojej listy, media mają. Ja też bym wolał Haalanda zamiast Sorlotha ale jak się nie ma co się lubi to się ma Opende i Davida

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 04 cze 2026, 15:58

sci pisze:
04 cze 2026, 11:59
Vlaho pisze:
04 cze 2026, 11:28
Chcecie mi płacić tyle co Davidowi, a ja Davidem nie jestem
To zdanie ponoć przeważyło na fiasku negocjacji. Ja nie mam swojej listy, media mają. Ja też bym wolał Haalanda zamiast Sorlotha ale jak się nie ma co się lubi to się ma Opende i Davida
Jaki brak szacunku dla pozostałych piłkarzy jacy by nie byli. Z kimś takim trudno potem budować atmosferę.

Zresztą to nie pierwsza historia z Davidem, było na początku sezonu o komitecie Cambiaso, Gatti, Vlaho i jeszcze ktoś. Do sieci wypełnęło o tym że Jonathan został źle przyjęty do zespołu. Kto wie czy to nie Dusan za to odpowiadał.

Łatwo też zapytać Vlaho jeżeli nie chcesz zarabiać tyle co David z kartą w ręku, to czemu chcesz zarabiać tyle co Kenan?

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » wczoraj, 17:18

Vlaho podobno chciał 8 mln do rączki i 30 mln za podpis, co za [k****] łeb xD

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2825

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » wczoraj, 18:11

Jebać go. Ponoć wymiana Sorloth<->Nico blisko. Niegorszy napastnik za niepotrzebnego skrzydłowego. Chyba dobry ruch

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » wczoraj, 22:12

wloski pisze:
wczoraj, 17:18
No beka, ale też prawdopodobne, że to plotka wypuszczona z klubu, żeby lepiej wyglądać po odpuszczeniu Vlahovicia.

Teraz Vicario na naszym celowniku. Nie dają nam odpocząć, codziennie plotka o nowym gówniaku💪

Awatar użytkownika
Sh00t
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » dzisiaj, 1:54

wloski pisze:
wczoraj, 17:18
Czy prawda czy nie, ten typ się nie nadaje do wielkiej piłki, ale w takiej lidze spoza czołówki może być gwiazdą, więc pewnie Fenerbahce czy ktoś taki da mu dobry $. Tam strzeli +20 i się nabierze na niego taka Chelsea czy Arsenal xD

Nie pamiętam bardziej drewnianego napastnika Juventusu od niego. Typ ma technikę na poziomie jakiegoś Karola Czubaka. Czapki z głów przed Fiorentiną i jego agentem. Przy nim Inzaghi, kozacki ŚN imo, to był techniczny TOP.

Ronaldo kosztował 117 mln i strzelał prawie gola co mecz, w tym ten piękny hattrick z Atletico. Flaković... a dobra, cieszy mnie że spierdala :smoke:

EDIT: Tylko taki Flako powinien być początkiem zmian, w tym klubie jest za dużo leszczy, którzy w normalnych okolicznościach grzali by ławę. Śmiać mi się chce jak taki placek jak McKennie bywał naszym najlepszym piłkarzem, a tak bywało, czy jak nasi fani robili z Loci jakiegoś poważnego grajka, kiedy tej piździe należy się z marszu zabranie opaski. Ten grajek w światowej piłce jest nikim i to taka puenta obecnego Juve.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 609
Kontakt:

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » dzisiaj, 6:01

Sh00t pisze:
dzisiaj, 1:54
czy jak nasi fani robili z Loci jakiegoś poważnego grajka, kiedy tej piździe należy się z marszu zabranie opaski. Ten grajek w światowej piłce jest nikim i to taka puenta obecnego Juve.
Ciekawi mnie, komu z obecnego składu dałbyś tę zabraną Loce opaskę?

To czy Loca jest poważnym grajkiem czy nie, to zależy od punktu przyłożenia. Na pewno to po Yildizie nasz najlepszy piłkarz w tym sezonie, co zresztą odzwierciedlają statystyki* i jeden z lepszych dm-ów w lidze . A że liga jest jaka jest i Juventus także, to już nieco inna bajka.

To nie jest to piłkarz, który wygrywa mecze - to po prostu solidna szóstka z niezłym przerzutem, ale trudno mu odmówić boiskowego zaangażowania, więc trochę tych wyzwisk nie rozumiem.

Też nie miałbym nic przeciwko, żeby był tak kreatywny jak Pirlo i zwrotny jak Davids, ale to mrzonki. Jest jak jest. Ale to nie Locatelli jest największym problem tego składu.

*https://www.whoscored.com/regions/108/t ... -2025-2026

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”