Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 28 maja 2026, 15:17
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 28 maja 2026, 17:20
I właśnie to są kompletnie brednie powtarzane przez niektórych chyba tylko po to by się móc pochwalić swoim ignoranctwem. Wy się chyba co po niektórzy a zwłaszcza wy w Bayernie zatrzymaliście na etapie 2020, może 2021 roku.
A kiedy ostatnio widziałeś jakikolwiek przykład słynnego "Here we go" a potem braku finalizacji? Pominę resztę Twojego wysrywu we wpisie bo mogę tylko odesłać do tego co napisałeś w odpowiedzi na cytat innego usera wyżej.
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 28 maja 2026, 17:42
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 maja 2026, 17:48
Nie tak dawno m.in Guehi w Liverpoolu ostatecznie skończył w City
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 28 maja 2026, 18:38
szanse oceniam na -1%
szanse oceniam na 1%
nie Alvareza i Pedro, tylko Alvareza albo Pedro
WKB
fillion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 28 maja 2026, 19:02
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 maja 2026, 20:01
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 28 maja 2026, 20:06
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 28 maja 2026, 21:01
To by wtedy ten ruch kompletnie nie miał sensu bo to byłby downgrade. Mnie się jednak wydaje że miniony sezon pokazał że Barcelona wciąż ma za krótką kołdrę w ataku bo wystarczy że nie ma kogoś z dwójki Raphinha - Yamal, drugi będzie miał gorszy dzień, Rashford chimeryczny. Skłaniam się rzeczywiście ku temu że Gordon jako taki mocny rezerwowy. No ale sezon jest długi a sam zawodnik wszechstronny bo może grać tak na LW jak i na środku. Jestem pewien że sporo sobie pogra tak czy inaczej. Natomiast klub raczej myśli o tym by mieć już tą kołdrę w ataku na tyle szeroką na ile to tylko możliwe.
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 28 maja 2026, 22:44
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 28 maja 2026, 22:54
No, może i są pieniądze, ale długi nadal przewyższają przychody, nie mówiąc o zyskach, więc to chyba jednak są Twoje brednie nie moje:Leszek pisze: ↑28 maja 2026, 17:20I właśnie to są kompletnie brednie powtarzane przez niektórych chyba tylko po to by się móc pochwalić swoim ignoranctwem. Wy się chyba co po niektórzy a zwłaszcza wy w Bayernie zatrzymaliście na etapie 2020, może 2021 roku.
Barcelona od paru lat stopniowo odbudowywała i wciąż odbudowywuje swoją sytuację i już od dłuższego czasu problemem nie był rzekomy fizyczny brak pieniędzy tylko problemy i to dosyć poważne z limitem płac FFP. Nawiasem mówiąc jest śmieszne że liga hiszpańska tak przykręca aptekarsko śrubę swoim klubom podczas gdy takie PSG funkcjonuje na kodach bez praktycznie żadnych limitów a jeżeli są to je obchodzi, ale to temat na inną dyskusję.
Barcelona ma pieniądze i teraz stopniowo powinna wchodzić w okres gdzie z każdym kolejnym okienkiem będzie miała ich więcej. Laporta to Laporta i ludzie się powinni nauczyć po tym jak już raz ponad 20 lat temu budował Barcelonę
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 28 maja 2026, 23:03
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 29 maja 2026, 0:28
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 maja 2026, 9:07
Czekałem na to
Tego też się mniej więcej spodziewałem, choć jest to śmieszny wyjazd. Zważmy, że Hoeness odsiedział swoje, jego proces i wyrok był tak naprawdę pokazówką (jakoś nie wierzę, żeby taki Laporta czy Perez w podobnej sytuacji byli skazani w Hiszpanii), a prawda była taka, że wiele osób mogło się tak samo zakręcić jak on - grał na giełdzie, robił raz zyski raz straty, ogólnie był na minusie, więc uznał że nic musi musi płacić urzędowi. No, ale okazało się, że prawo jest inne - strata nie ma znaczenia, a z zysków musisz odprowadzić podatek. Nie zamierzam go tu usprawiedliwiać, tak jak mówię, chłop będąc pod 60-tce odpokutował swoje. Ale do prawdziwych oszustów to mu raczej daleko.
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio