sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 maja 2026, 15:50
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 maja 2026, 15:51
Znajoma mi kiedyś opowiadała jak matka jej byłego chłopaka (jakaś szkolna nastoletnia miłość, nic na tamten moment wiążącego) tłumaczyła jej że faceci lubią seks oralny i czy się lubi czy nie obowiązki trzeba wypełniaćfutbolowa pisze: ↑06 maja 2026, 15:23Miałam ostatnio rozmowę w podobnym klimacie z ojcami na Rakowie. Komentowali sytuację czternastolatki, którą chłopak zmusza do orała. Że takie śmieszne, że też by się zapisali, że przynajmniej w ciążę nie zajdzie itd. Po czym przypomniałam, że ich córki za dwa lata będą w tym wieku – i od razu gadka się zmieniła na „no, ja bym takiego śmiecia zajebał”.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 06 maja 2026, 16:17
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 maja 2026, 16:22
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 06 maja 2026, 16:24
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 06 maja 2026, 22:28
Ostra patologia, pewnych rzeczy po prostu nie wypada. Jeszcze jeden powód by nie wysyłać dzieci na pilke nożnąfutbolowa pisze: ↑06 maja 2026, 15:23
Miałam ostatnio rozmowę w podobnym klimacie z ojcami na Rakowie. Komentowali sytuację czternastolatki, którą chłopak zmusza do orała. Że takie śmieszne, że też by się zapisali, że przynajmniej w ciążę nie zajdzie itd. Po czym przypomniałam, że ich córki za dwa lata będą w tym wieku – i od razu gadka się zmieniła na „no, ja bym takiego śmiecia zajebał”.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 07 maja 2026, 10:32
karollo89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 07 maja 2026, 11:50
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 07 maja 2026, 12:12
karollo89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 07 maja 2026, 12:50
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 07 maja 2026, 13:30
W zasadzie to nie pamiętam, bo nick miałem jakiś losowy z cyferkami i postów na tym koncie może z 50 maksymalnie przez kilka lat. Więcej czytałem forum niż się udzielałem, a jak już pisałem to chyba głównie w grach i zabawach lub legendarnych tematach typu "męskie czy pedalskie", gdzie toczyły się dyskusje o depilacji nóg czy różowych koszulkach polo. No ale aferę z Kosą zapamiętałem, bo to jedna z lepszych akcji. Był jeszcze gość, który pisał że jest trenerem juniorów w Slavii lub Sparcie Praga bodajże, a potem wyszło, że chyba nie do końca tak jest. Plus użytkownik Arsik z Żagania, który wklejał cudze posty z forum Arsenalu jako swoje na FPN. To było pojebane uniwersum z perspektywy czasu.
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 07 maja 2026, 14:14
Uzytkownik Goral. Okazalo sie, ze to jakis malolat ze szkoly, osobiscie namierzony przez admina forum, pawelo bodajze
Plus chyba bral fotki z tematu Jak wygladamy i wrzucal wlasnie na forum Arsenalu i gdzies tam jeszcze.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 07 maja 2026, 14:26
Rzeczywiście, wyparłem to z pamięci. A to było bardziej pojebane niż kopiowanie postów na inne forum
Zygmunt-1
karollo89
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio