do tego warto dodac, co jest niesamowicie zabawne - musisz sie prosic po trzech miesiacach tegoz fotografa aby laskawie wyslal zdjecia bo dziewczyny jada na weekend i chca cos poogladac

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 maja 2026, 16:12
do tego warto dodac, co jest niesamowicie zabawne - musisz sie prosic po trzech miesiacach tegoz fotografa aby laskawie wyslal zdjecia bo dziewczyny jada na weekend i chca cos poogladac
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 04 maja 2026, 16:21
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 maja 2026, 16:24
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 maja 2026, 16:31
U mnie na szczęście poza sytuacją że jeden z nayebanych wujków chciał żeby non stop leciała Bałkanica ("będzie, będzie zabawa") to wyszło całkiem spoko. Do żarcia playlista z bossanova (covery znanych kawałków w takim stylu) lub z polską alternatywą, a do tańca playlista z Mamma Mia, póki starzy byli na chodzie to jakieś pojedyncze Kolorowe jarmarki, zero discopolo poza Mandacikiem (bo jestem fanem tego tekstu, jak dla mnie Zenek zawstydził nawet Mickiewicza). Całkiem spoko wyszło, moim skromnym zdaniem leciała najlepsza muza z wszystkich wesel na jakich byłem
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 maja 2026, 16:46
Eyesmon
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 maja 2026, 17:54
Gratki!sickstick pisze: ↑04 maja 2026, 16:31
A jak już mi tak dzisiaj gratulujecie to jeszcze się pochwalę jednym. Dzisiaj poznałem płeć dziecka, będę miał córkę. Termin na 1. września, śmiesznie by było gdyby siadł - bo oboje z żoną jesteśmy z 10. kwietnia, więc gdyby córa była z 1. września to będzie można powiedzieć że moja rodzina jest bezpośrednio powiązana z martyrologią narodu polskiego![]()
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 maja 2026, 17:55
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 maja 2026, 17:56
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 maja 2026, 18:00
Ale macie dorosłe dzieciaki. Pewnie zleciało Wam to błyskawicznie
Matkobosko, to my jedną pensję na całe wesele przeznaczyliśmy. Jakby Mar wyskoczył z tak drogim pierścionkiem, uznałabym, że go powaliło.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 maja 2026, 18:06
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 maja 2026, 18:11
Wiadomo, trzymamy!Eyesmon pisze: ↑04 maja 2026, 18:06Marzy sie Młodej medycyna ale jest po technikum o profilu mat fiz
Wymyśliła sobie po 2 roku ze jednak biologia i bylo za późno zeby sie przenieść
W 4 i 5 klasie fundowalismy korki z biologi i zobaczymy
Kciuki trzymam (Wy tez trzymajcie, lekarzy brakuje) ale jestem realistą ze bedzie bardzo ciezko
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 04 maja 2026, 18:20
johny batonik
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 maja 2026, 18:27
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio