Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 10 mar 2026, 9:04
Keres
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 mar 2026, 9:36
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 10 mar 2026, 15:36

Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 mar 2026, 16:00
futbolowa
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 mar 2026, 17:34
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 mar 2026, 17:41
Tak, miałem zapalenie spojówek, może też Cię dotknęło?futbolowa pisze: ↑10 mar 2026, 16:00Ej, mieliście kiedyś tak, że nie mogliście przestać płakać? Ja nie wiem, różne rzeczy w życiu przechodziłam, kryzysy, nie kryzysy, ale dzisiaj chyba jestem jakaś totalnie zepsuta, jakbym była kranem, którego nie da się zakręcić. Dziwaczny stan – chcesz przestać i nie możesz![]()
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 10 mar 2026, 17:48
Precel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 10 mar 2026, 17:50
Brzmi to dla mnie troche jak miniaturowy skok albo spadek hormonow (kortyzol?). Sam tego nigdy nie doswiadczylem ale widzialem pare razy, najczesciej na skutek szoku ale Ciebie to chyba raczej nie dotyczy.futbolowa pisze: ↑10 mar 2026, 16:00Ej, mieliście kiedyś tak, że nie mogliście przestać płakać? Ja nie wiem, różne rzeczy w życiu przechodziłam, kryzysy, nie kryzysy, ale dzisiaj chyba jestem jakaś totalnie zepsuta, jakbym była kranem, którego nie da się zakręcić. Dziwaczny stan – chcesz przestać i nie możesz![]()
MothToAFlame
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 10 mar 2026, 17:57
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duma Katalonii » 10 mar 2026, 18:05
Chelsea - FC Barcelona 2009futbolowa pisze:Ej, mieliście kiedyś tak, że nie mogliście przestać płakać? Ja nie wiem, różne rzeczy w życiu przechodziłam, kryzysy, nie kryzysy, ale dzisiaj chyba jestem jakaś totalnie zepsuta, jakbym była kranem, którego nie da się zakręcić. Dziwaczny stan – chcesz przestać i nie możesz
Duma Katalonii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 mar 2026, 18:12
Chłopaki też mogą płakać
Na szczęście nie, chociaż rok temu miałam jakąś kulkę na oku i mi ją przebijali, nie polecam!
Totalnie nie mam pojęcia, w czym rzecz, ale kortyzol to w sumie może być dobry kierunek. Spałam dzisiaj 5h, bo nie mogłam zasnąć (stresy zawodowe). Przed 13 (czyli 4h po wzięciu blokerów) wypiłam 1,5 porcji espresso, chciałam się zająć pracą i jakby mnie odcięło – potok łez, jakiś totalny kanał, nie mogłam ustać na nogach. I cały czas chce mi się płakać, ale siłą się powstrzymuję, żeby dziecka nie straszyć.MothToAFlame pisze: ↑10 mar 2026, 17:50Brzmi to dla mnie troche jak miniaturowy skok albo spadek hormonow (kortyzol?). Sam tego nigdy nie doswiadczylem ale widzialem pare razy, najczesciej na skutek szoku ale Ciebie to chyba raczej nie dotyczy.
Najgorzej. Dlatego nie piję alko. Zawsze po chwilowej euforii miałam potem potężnego doła. I to nie, że „łojeju, ale smutno”, tylko taka właśnie ciężka melancholia i ogólne dobicie.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 10 mar 2026, 18:21
Lekarzem nie jestem, zdecydownie nie kardiologiem, tylko zwyklym ratownikiem medycvznym ale , o jakich blokerach mowa? Jesli o beta blokerach na problemy sercowe to winny moze byc fakt ze wypilas 1,5 espresso biorac owe blokery. Nawet jak organizm jest przyzwyczajony to roznie to moze byc, wiem po sobie. Zdarzylo mi sie kiedys wypic redbulla w pracy i myslalem ze siebie sam do szpitala bede musial dostarczycfutbolowa pisze: ↑10 mar 2026, 18:12Totalnie nie mam pojęcia, w czym rzecz, ale kortyzol to w sumie może być dobry kierunek. Spałam dzisiaj 5h, bo nie mogłam zasnąć (stresy zawodowe). Przed 13 (czyli 4h po wzięciu blokerów) wypiłam 1,5 porcji espresso, chciałam się zająć pracą i jakby mnie odcięło – potok łez, jakiś totalny kanał, nie mogłam ustać na nogach. I cały czas chce mi się płakać, ale siłą się powstrzymuję, żeby dziecka nie straszyć.
MothToAFlame
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio